329

Serie 2 herrer: SG - Videbæk 1-2 (0-2)

Skjern GF Fodbold
11. april 2013 - 21:49 af: FPetersen

Vi anser alle Videbæk for at være et af de gode hold i rækken. Holdet er sårbar i defensiven, men har til gengæld...

Dårlig præstation i første halvleg var med til at give nederlag
Vi anser alle Videbæk for at være et af de gode hold i rækken. Holdet er sårbar i defensiven, men har til gengæld en stærk besat midtbane samt meget hurtige spillere helt fremme. Gennem hele første halvleg kom kampen til at foregå på Videbæks præmisser. Mod mine forventninger var vi slet ikke klar, da kampen blev fløjtet op.

Når modstanderne havde bolden fungerede vores erobringsspil slet ikke, da vi pressede en spiller ad gangen, mens de øvrige lagde alt for langt fra modstanderne. Ligeledes vandt vi meget få nærkampe, så Videbæk havde gode betingelser for at styre kampen og tilspille sig chancer. Når vi havde bolden, tabte vi den alt for let overalt på banen. Gennem hele første halvleg skabte vi stort set intet i offensiven.

Til gengæld scorede Videbæk to gange efter gennembrud i vores højre side og en aflevering skråt bagud til en helt fri spiller. Stort set kun Bjarke Lindholdt holdt et godt niveau i første halvleg og Videbæk førte fuldt fortjent 2-0 ved pausen.

Vi havde naturligvis en alvorlig snak i pausen, ligesom vi foretog et par udskiftninger samt omrokeringer. Vi så et helt anderledes aggressivt SG-hold på banen fra anden halvlegs start. Vi skabte flere gode og store chancer. Arif havde en stor hovedstødschance efter hjørnespark, ligesom Kasper Chopart helt alene med keeperen brændte. Samme Chopart fik reduceret efter ca. et kvarters spil i anden halvleg på en ripost efter endnu en redning af gæsternes dygtige målmand.

Kampen bølgede meget frem og tilbage stadig med os som det dominerende hold. Videbæk havde nogle gode contramuligheder, hvor Chritian Ø. to gange var nede og redde i sidste øjeblik. Vi havde flere gode muligheder for at udligne bl.a. ved Joakim Gade.

Vi præsterede meget forskelligt i de to halvlege, hvor anden halvdel bestemt er godkendt. Der skal arbejdes stærkt hen mod at kunne præstere godt over alle 90. minutter. Jeg synes, at der var gode momenter i de sidste 45. minutter, som giver os en god tro på, at succesoplevelsen ligger lige om hjørnet. Udover en god kamp af Bjarke Lindholdt leverede Nikolaj Agger og i særdeleshed U19-spilleren Janushan gode indhop fra bænken. Janushan kunne som den eneste følge de hurtige Videbæk-angribere, ligesom han er en klog og dygtig spiller.

Vi får en ny chance på hjemmebane mod Aulum på lørdag, da vi har byttet hjemmebanefordel pga. dårlige baner i Aulum. Lad os bevise her, at vi kan præstere på et godt niveau over hele kampen. Så tror jeg på, at chancerne for årets første sejr er gode.

John AasRingkjøbing Landbobank's hjemmesideFCM Klubsamarbejdet
Arrangerer din klub et stævne eller et kursus?
Spændende nyheder på FCM Miniakademi
Bliv en del af FCM Trænernetværk


DBU Jylland
Guide: Køb de helt rigtige støvler
Der er fodboldstøvler til normale baner, våde bane ...
Store regionale forskelle på antallet af kunstgræsbaner
Trods positiv udvikling i antallet af kunstgræsban ...
Barselsvikar til Region 2
DBU Jylland søger en barselsvikar til perioden fra ...


Hit Counter by Digits