Hjælpesedlen 2016

Kære alle

Vi er ved at være lidt tyndt bemandede i bestyrelser og udvalg i SG Fodbold. Samtidig med dette er der rigtig mange andre frivillige tjanser, som vi også har brug for hjælp til, hvis vi skal blive ved med at være en velfungerende fodboldklub som hidtil.

Vi har prøvet at spørge om hjælp, men det har ikke rigtigt hjulpet.

Vi tror dog på, at der er mange af jer derude der egentlig gerne vil hjælpe, men at vi ikke har ”fundet hinanden endnu”.

Derfor har vi valgt at tage en gammel traver frem, vi har brugt tidligere, nemlig hjælpesedlen. For jo flere hjælpende hænder der er - jo lettere og jo sjovere er det at arbejde for fodboldklubben. Og husk at ”vi” også blot er en samling frivillige.

Vi sender derfor hjælpesedlen ud til alle, der betaler kontingent i fodboldklubben. Denne skal gerne besvares indenfor 5 dage og afleveres i postkassen ved indgangen til klubhuset eller til din træner….

Så I kan allerede nu begynde at tænke over, hvilke store eller små områder i en fodboldklub, I kunne tænke jer at arbejde med.

Vi glæder os til at arbejde sammen jer

Venlig hilsen hilsner fra

Arbejdsgruppen, der søger frivillige til vores fodboldklub

Du finder hjælpesedlen her